Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Werken bij Stappenbelt

Stap op en groei met ons mee

Stappenbelt Apeldoorn

Stappenbelt Apeldoorn is een echt familiebedrijf waar persoonlijke service en passie voor fietsen centraal staan. Sinds 2021 maken we trots deel uit van de Nieuwenhuijse Groep, waardoor we onze expertise kunnen uitbreiden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Bij Stappenbelt Apeldoorn zijn we altijd op zoek naar handige fietsfreaks die een passie hebben voor Specialized fietsen. Of je nu wilt sleutelen aan deze prachtige machines of advies wilt geven aan fietsliefhebbers, bij ons krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden te delen en verder te ontwikkelen. Samen creƫren we een omgeving waarin we elke klant de ultieme fietservaring kunnen bieden.

Nieuwste vacatures

Werk aan de mooiste fietsen

Jij bent een technisch wonder en kan sleutelen als de beste. Van E-bike tot sportfiets. Je werkt aan de mooiste fietsenvan het gerenommeerde merk Specialized.

Bekijk vacatures

Geef advies over jouw passie

Jij bent een fietsfreak een geeft advies over jouw passie: fietsen aan onze klanten. Je begeleidt ze door het gehele traject en zorgt ervoor dat de winkel er tiptop bij staat.

Bekijk vacatures

Stage/bijbaan

Leren of bijverdienen, misschien hebben wij wel een leuke stageplek of bijbaan voor jou. Bij Stappenbelt kom je terecht in een leuk en hecht team die een passie voor fietsen delen.

Bekijk vacatures

Wat zeggen je Nieuwenhuijse Groep collega's


Historie Stappenbelt

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat Gert en Roelien Stappenbelt vanuit het Sallandse in Apeldoorn neerstreken om er aan het Kanaal Noord een speciaalzaak in sportfietsen te beginnen. Terwijl vrienden en kennissen hun hart vasthielden bij zoveel jeugdige overmoed (zelf noemden ze het vertrouwen), geloofden de Stappenbeltjes heilig in hun concept. Als fanatieke fietsers wisten Gert en Roelien maar al te goed welke hoge eisen er door serieuze sportfietsers gesteld worden en dus ook dat het hoog tijd werd voor een goede speciaalzaak.                          

De keuze om Specialized Concept Store te worden is er een die vooral met het hart is gemaakt. Al sinds het begin van het mountainbiken in Nederland heeft Gert een zwak voor het merk. In 1988 maakte hij deel uit van het Specialized team en in 1994, bij het openen van de winkel, droomde hij al van een S-Works hoek, met een loungebank, espressoapparaat en uiteraard de beste fietsen ter wereld.
Nu wordt deze droom eindelijk werkelijkheid. 

Stappenbelt Apeldoorn | Kanaal Noord 152 | 7322 AC | Apeldoorn | 055 367 17 46 | apeldoorn@stappenbelt.com | stappenbelt.com

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken