Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Werken bij Nieuwenhuijse

Blijf jezelf ontwikkelen binnen ons familiebedrijf


Wij zijn Nieuwenhuijse

We zijn een Volvodealer met vijf vestigingen in Apeldoorn, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Onze groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid en nog steeds volop in ontwikkeling! Naast onze dealervestigingen behoren Fietsspeciaalzaak Stappenbelt en MAX’S Mobility Service Centre tot onze groep. 

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de mobiliteitssector. Zorg voor jezelf en voor anderen.

Nieuwste vacatures

Je sleutelt als de beste

Jij sleutelt als de beste aan Volvo's en kan onze klant ook nog eens piek fijn uitleggen wat er allemaal aan de auto moet gebeuren. Dit doe je bij ons altijd in een 4-daagse werkweek (36 uur) waardoor je een extra dag vrij bent.

Bekijk vacatures

Je adviseert onze klanten

Als verkoopadviseur bij Nieuwenhuijse ben je niet bezig met het krijgen van klanten, maar met het creëren van ambassadeurs. Dit doe je door goede gesprekken met de klant te voeren en het gehele aankoopproces van A tot Z te begeleiden.

Bekijk vacatures

Je voelt je helemaal thuis bij ons

Jij bent een duizendpoot en past perfect op een van onze andere afdelingen binnen ons familiebedrijf. Je kan bijvoorbeeld aan de slag gaan op onze, marketing-, hr- of administratieafdeling op onze vestiging in Apeldoorn.

Bekijk vacatures

Wat zeggen je collega's


Onze vestigingen

Volvo Harrie Arendsen Vestingen

Almelo, Doetinchem, Hengelo(Ov) en Zevenaar

Bekijk vacatures

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!