Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Over Nieuwenhuijse Groep

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de mobiliteitssector. Zorg voor jezelf en voor anderen.

We zijn een Volvodealer met vijf vestigingen in Apeldoorn, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Onze groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid en nog steeds volop in ontwikkeling! Naast onze dealervestigingen behoren Fietsspeciaalzaak Stappenbelt en MAX’S Mobility Service Centre tot onze groep. 

Onze bedrijven

Stappenbelt

Stappenbelt is de fietsspeciaalzaak in de omgeving van Apeldoorn en is sinds 2021 onderdeel van de Nieuwenhuijse Groep. Stap jij bij ons op?

Lees meer

MAX'S Mobility

MAX'S Mobility is ervoor iedereen die on the go is er vooruit wel. MAX'S opende in 2022 zijn deuren en laat zien hoe automotive ook anders kan. Ga jij mee op reis met MAX'S?

Lees meer

Volvo Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse is het waar allemaal begon. Al meer dan 30 jaar de Volvo-dealer in Gelderland en Overijssel. Stap in en ga mee op reis in een Volvo.

Lees meer

Nieuwenhuijse door de jaren heen

1988

Overname Volvo Huisman

Peter Nieuwenhuijse, werkzaam voor DAF in Zimbabwe, wordt gevraagd om Volvo Apeldoorn Huisman over te nemen met zijn vrouw Jolande. Dit is het begin van autobedrijf Volvo Nieuwenhuijse aan de Hoge Dries 2.

1992

Opening tweede vestiging

Na vier jaar vindt de eerste uitbreiding plaats. Peter legt de eerste steen in 1992 van de vestiging in Deventer.

1994

Overname Volvo Schotpoort

Na twee jaar besluit Volvo Nieuwenhuijse zijn verzorgingsgebied uit te breiden en neemt de vestigingen Zutphen en Eerbeek over van de familie Schotpoort. Hiermee telt Volvo Nieuwenhuijse vier officiële Volvo dealers.

2006

Universeel

Naast de verkoop van het merk Volvo besluit Nieuwenhuijse zijn activiteiten verder te ontwikkelen door de overname van G.J. de Jong Heerde B.V. in Heerde. Dit is een universeel autobedrijf waar naast Volvo ook andere merken verkocht en onderhouden worden.

2014

Op naar het noorden

Nieuwenhuijse zorgt voor een doorstart van de vestigingen Meppel en Zwolle na het faillissement van Koops Furness nv.

2006

Even voorstellen

Nieuwenhuijse gaat mee in de ontwikkelingen die spelen in de branche en besluit een nieuwe directie aan te stellen. Jelle Nijman en Frank Moormann nemen het stuur over en focussen zich op nieuwe technieken en innovaties. In dit jaar vindt ook de eerste pilot plaats van Volvo Personal Service (VPS).

2018

Het is dubbel feest

Tijd voor een feestje: Volvo Nieuwenhuijse bestaat 30 jaar! Een bijzonder jaar waarbij we niet alleen een jubileum vieren, maar ook starten aan de nieuwbouw voor de vestiging in Zwolle.

2019

Samen sterker

Na ruim zeventien jaar van goede intensieve samenwerking, fuseren Autotechniek Raalte en Volvo Nieuwenhuijse. De krachten worden gebundeld om zo nog beter in te spelen op de ontwikkelingen in de branche. De locatie, mensen en de service blijven ongewijzigd!

2021

Nieuwenhuijse en Stappenbelt

Sinds 2021 maakt Stappenbelt Specialized Concept Store deel uitmaakt van Nieuwenhuijse. Stappenbelt is al ruim 25 jaar een begrip in de regio Apeldoorn en daarbuiten op het gebied van sportfietsen en betekent voor ons een verdere uitbreiding in het aanbod van innovatieve en duurzame mobiliteit.

2022

MAX'S laat zien hoe het anders kan

Nieuwenhuijse opent in Apeldoorn een nieuw universeel concept. MAX'S Mobility is De moderne garage waar ik alles in huis heb. Voor alle merken. We verkopen occasions met een goed verhaal en zijn gek op techniek.


2023

Heritage Customs

Heritage Customs, een gerenommeerde naam in de Land Rover Defender-aanpassingsindustrie maakt sinds 2023 deel uit van de Nieuwenhuijse Groep. Deze strategische alliantie, die op 1 juli 2023 is ingegaan, zal de positie van de Nieuwenhuijse Groep in de steeds groter wordende markt voor luxe maatwerk automobielen verstevigen en tegelijkertijd de reikwijdte en het aanbod van Heritage Customs in Europa en verder uitbreiden. Naast het merk Heritage Customs maakt ook Project Prodigy en Everlast Customs deel uit van de samenwerking.


2024

Overname Volvo Harrie Arendsen

Sinds 1 januari 2024 maakt Volvo Harrie Arendsen onderdeel uit van de Nieuwenhuijse Groep.  Door de overname van de vestigingen in Almelo, Doetinchem, Hengelo (Ov) en Zevenaar groeien wij door naar 9 vestigingen. De bedrijfsactiviteiten van de overgenomen Volvo-dealer zullen worden voortgezet onder de vertrouwde naam Harrie Arendsen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken