Werken bij de Nieuwenhuijse Groep


Blijf jezelf ontwikkelen binnen de Nieuwenhuijse Groep

Of je carrière nog moet beginnen of dat je al jaren in het vak zit. Je bent nooit te oud om te leren. Ieder persoon is anders en denken dan ook graag mee hoe iemand zich verder kan ontwikkelen. Van stageplaatsen tot leerbomen, wij hebben mooie opleidingsmogelijkheden. Ontdek op deze pagina wat wij jouw aan opleidingsmogelijkheden kunnen aanbieden.

Loop stage bij ons

Een stage bij ons biedt een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in het repareren en onderhouden van auto's, het verkopen van auto's of het adviseren van klanten over fietsen, wij hebben een stageplek voor jou.

Lees meer

Groei met ons mee

Je bent nooit te oud om te leren en daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met ons mee te groeien. Als monteur bieden we je verschillende opleidingen via onze leerboom. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? lees dan snel verder.

Lees meer

Stagelopen bij de Nieuwenhuijse Groep

Een stage bij Nieuwenhuijse, MAX'S of Stappenbelt biedt een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in het repareren en onderhouden van auto's, het verkopen van auto's of het adviseren van klanten over fietsen, wij hebben een stageplek voor jou.

Bij ons stagelopen?

Ben je geïnteresseerd om een stage te lopen bij een van onze bedrijven? Geweldig, dat horen we graag! Bij ons zijn er geen standaard vacatures voor stagiaires. Iedereen heeft eigen kwaliteiten, volgt een specifieke opleiding en heeft een eigen stageopdracht. Als je graag bij ons stage wilt lopen, ontvangen we graag je gegevens. Vertel ons wat je bij ons wilt doen en natuurlijk ook waarom je juist voor ons hebt gekozen. 

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te ontdekken welke mooie kansen we samen kunnen creëren!

Groei met ons mee

Je bent nooit te oud om te leren en daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met ons mee te groeien. Als monteur bieden we je verschillende opleidingen via onze leerboom. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk hier onder het voorbeeld van een Mechanic bij MAX'S Mobility.

Je bent een Autotechnicus

Je gaat bij ons aan slag als een Autotechnicus. Ongeacht je niveau bieden we iedereen een cursus professioneel klantencontact aan. Vervolgens een workshop Haynespro Technische Data en ESI 2.0 KTS-training.

Mocht je dit allemaal onder de knie hebben is het tijd voor een opleiding tot Diagnose Technicus. Benieuwd wat daarna nog mogelijk is? Klik dan hier.

Je bent een Eerste Autotechnicus

Je gaat bij ons aan slag als een Eerste Autotechnicus. Ongeacht je niveau bieden we iedereen een cursus professioneel klantencontact aan. Vervolgens een workshop Haynespro Technische Data en ESI 2.0 KTS-training. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met de Pico Oscilloscoop cursus.

Mocht je dit allemaal onder de knie hebben is het tijd voor een opleiding tot Diagnose Specialist. Benieuwd wat daarna nog mogelijk is? Klik dan hier.

Je bent een Technisch Specialist

Je gaat bij ons aan slag als een Technisch Specialist. Ongeacht je niveau bieden we iedereen een cursus professioneel klantencontact aan. Vervolgens een workshop Haynespro Technische Data en ESI 2.0 KTS-training. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met de Pico Oscilloscoop cursus. 

Mocht je dit allemaal onder de knie hebben is het tijd voor een opleiding tot Diagnose Expert. Benieuwd wat daarna nog mogelijk is? Klik dan hier.


Liever het opleidingsplan van MAX'S in een overzicht zien? Druk dan op de onderstaande knop.

Lees meer

Can't find the vacancy you're looking for?

Create a JobAlert and receive a notification by mail
when new vacancies are available!

JobAlert aanmaken