Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Werken bij MAX'S Mobility

Get on board and start a new journey with us!

MAX'S Mobility Apeldoorn

MAX'S Mobility is dé moderne garage waar alles onder één dak te vinden is. Bij MAX'S hebben we niet alleen een uitgebreid aanbod aan occasions met een goed verhaal, maar ook de garantie van perfect onderhouden voertuigen tegen eerlijke prijzen. 

Als automonteur bij MAX'S krijg je de kans  om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je zult deel uitmaken van een team dat trots is op het leveren van dealerkwaliteit.

Als verkoopadviseur ben je het eerste aanspreekpunt en help je onze gasten bij het vinden van het voertuig dat perfect bij hun wensen en behoeften past. Je speelt een cruciale rol in het opbouwen van langdurige relaties met onze gewaardeerde klanten.

Nieuwste vacatures

Sleutel in de Machine Room

Bij MAX’S doen we het anders. Ja, je hebt verstand van techniek en sleutelt als de beste in ‘The Machine Room’. Maar je bent er ook voor onze gasten. Je legt uit wat en waarom iets nodig is aan de auto. 

Bekijk vacatures

Adviseer op de Dance Floor

Bij MAX’S doen we niet aan pakken en is onze showroom niet standaard. Service begint bij jou. Je bent er voor onze gasten. Je luistert, denkt mee en je verzorgt de gehele aankoop tot in de kleinste details

Bekijk vacatures

Leer bij MAX'S

Leren of bijverdienen, misschien hebben wij wel een leuke stageplek of bijbaan voor jou. Bij MAX'S kom je terecht in een leuk en hecht team die de passie voor auto's delen. Ontdek snel of wij een stageplek voor jou hebben

Bekijk vacatures

Wat zeggen je collega's


Het MAX'S Mobility DNA

Vakkundige Specialisten

MAX’S is een team van maxsimale vakidioten. Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends is belangrijk voor ons. We leiden ons team dan ook blijvend op tot vakkundige specialisten.

Moderne gemakken

MAX’S is hypermodern en toegankelijk tegelijk. Als onderdeel van team MAX’S werk je elke dag in een veilige, vertrouwde en fijne werkomgeving voorzien van de meest moderne gemakken. Wat wij onze gasten bieden, bieden we jou ook.

Eerlijk, open en direct

Team MAX’S is één team, in alle opzichten. We zijn vriendelijk en geven om onze gasten en om jou. Als onderdeel van team MAX’S ben je nauw betrokken bij de organisatie. Jouw mening wordt gewaardeerd en we sporen je graag aan om met ons mee te denken hoe we MAX’S continu kunnen verbeteren.

MAX'S Mobility | Paramariboweg 84 | 7333 PB | 088 11 02 001 | hello@maxsmobility.nl | maxsmobility.nl

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken