Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Werken bij Volvo Harrie Arendsen

Een dynamische organisatie met een gemoedelijke en nuchtere sfeer.

Werken bij...

...een dynamische organisatie met een gemodelijke en nuchtere sfeer? Het zit echt in ons DNA: het teamgevoel, de persoonlijke aandacht en de wederzijdse (maatschappelijke) betrokkenheid om samen te blijven innoveren en grote ambities waar te maken. Sinds januari 2024 maken we onderdeel uit van de Nieuwenhuijse Groep. Een net zo gedreven Volvo-dealer met een professionele aanpak ien aandacht voor de klant. Samen streven we naar een optimale klantbeleving, iedere dag opnieuw.

Natuurlijk is het handig dat jij affiniteit hebt met de mobiliteitsbranche, maar jouw persoonlijkheid is vele malen belangrijker dan jouw werkervaring(en). Een diploma vertelt namelijk niet wie jij bent als mens, alleen wat je kunt. Dat laatste geloven we wel, en daar blijven we heel graag in investeren, maar dat eerste - dát maakt het verschil. 

Typisch ons

Bij Harrie Arendsen en Nieuwenhuijse werken we met een hecht team waarbij de mens centraal staat, zowel voor als achter de schermen. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Dat alle medewerkers de vrijheid en het vertrouwen voelen om hun mening te delen, hun – stiekem hele slechte – grappen te maken en de touwtjes in handen durven te nemen. Dat zij kunnen zijn wie ze willen zijn. Start iemand bijvoorbeeld in de autowerkplaats, maar droomt deze gaandeweg toch meer van een functie in de showroom of misschien zelfs een overkoepelende rol? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om deze wens te verwezenlijken, want je werkt om te leven – en niet andersom. Tenslotte staat een team vol gelukkige medewerkers samen met een tevreden klantenkring, toch echt al ruim een halve eeuw met stip op één.

Nieuwste vacatures

Help onze klanten op weg

Of je jezelf nou autotechnicus, technisch specialist of automonteur noemt, jij bent een echte autofanaat. Elke dag weer ga jij samen met je collega’s voor de beste kwaliteit die we onze klanten kunnen bieden.

Bekijk vacatures

Maak van klanten ambassadeurs

Krijg jij energie van het geven van advies én begrijp je dat jouw rol als verkoopadviseur niet ophoudt na de aflevering? Kom bij ons werken als verkoopadviseur en streef samen met ons naar blije klanten.

Bekijk vacatures

Wordt onderdeel van onze groep

Ben je creatief of juist goed met cijfers? Hecht je waarde aan goed werkgeverschap of verdiep jij jezelf graag in het het zoeken naar de beste leverancier? Kom dan één van onze stafafdelingen versterken.

Bekijk vacatures

Collega's aan het woord


Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken